آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان آخرین جزئیات خسارت بارش‌های بهاری در استان را تشریح کرد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طی روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت شاهد وقوع بارندگی‌های در اردستان، جاده زواره - شهراب به سمت کویر دق سرخ بودیم که منجر به انسداد مسیر شد و اکنون نیز محور انارک - شهراب نیز به دلیل آب‌گرفتگی زیرگذر راه‌آهن، مسدود و محور جایگزین آن توسط پلیس، محور اردستان - نائین - انارک اعلام شده است.

وی پمپ‌های لجن‌کش و کف‌کش به منطقه مذکور ارسال شده است و عوامل امدادی نیز در محل حادثه حضور دارند، افزود: بارندگی‌های رخ داده منجر به ایجاد رواناب در بعضی مناطق شده بود و با تلاش عوامل امدادی در حال حاضر تمام راه‌های استان به جز محور انارک - شهراب باز است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: شاهد رخداد دو مورد حادثه کوهستان بودیم که شب گذشته در محدوده کاشان شاهد فوت یک پسربچه ۱۵ ساله در ارتفاعات بوده‌ایم، از ابتدای سال جاری شاهد وقوع بیش از ۱۲ مورد حوادث کوهستان هستیم و افرادی که اقدام به صعود از کوه می‌کنند باید الزامات ایمنی را مد نظر داشته باشند.

شیشه فروش با اشاره به اینکه در شرایط بارندگی و وزش باد صعود به ارتفاعات ممنوع است، ادامه داد: دامداران نیز نباید دام‌های خود را در شرایط مذکور برای چرا به ارتفاعات ببرند، و هیئت‌های کوهنوردی نیز باید با اطلاع قبلی به عوامل محلی و بومی و همراه داشتن تجهیزات ایمنی و مسیریاب اقدام به کوهنوردی کنند.

وی گفت: روز پنجشنبه نیز شاهد سقوط دو خودرو به کانال‌های آب‌رسانی در اصفهانک و گورت بودیم که چهار نفر مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند و یک نفر نیز بر اثر حادثه رخ داده جان خود را از دست داد؛ عوامل مربوطه موظف به نصب حفاظ و تابلوهای هشدار در محدوده کانال‌های آب و ایمن‌سازی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: با طرح‌های آبخیزداری، جریان آب در رودخانه زاینده‌رود وجود دارد و افراد باید توجه داشته باشند که ورود به بستر رودخانه یا درون رواناب‌ها و سیلاب‌ها پرخطر به شمار می‌رود و می‌تواند خطر جانی به همراه داشته باشد.

شیشه فروش با اشاره به تداوم وزش باد در سطح استان افزود: روز گذشته نیز سرعت باد به ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسید، در مناطق مرکزی به صورت نقطه‌ای بود و شاهد سقوط چند اصله درخت بودیم، امروز نیز پدیده غالب وزش بادهایی است که در مناطق مرکزی و شمالی دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه خسارات سامانه بارشی که روزهای پنجشنبه و جمعه در استان فعالیت داشت، بیشتر معطوف به جاده‌های شهری و معابر بود، تصریح کرد: بنیاد مسکن موظف است از منازل آسیب‌دیده بازرسی و موارد را در سامانه ثبت کند و از طریق صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، جبران خسارت شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز بیمه موظف به جبران خسارت خواهد بود، ادامه داد: همواره احتمال وقوع سیلاب وجود دارد که علت رخداد آنها رگباری و ناگهانی بودن بارش‌ها است و نیازمند اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق بالادست هستیم.

شیشه فروش گفت: مطالعات تحقیقاتی برای ۳۰۰ هزار هکتار و اولویت‌بندی انجام شده است که لازم است با تأمین اعتباری حدود ۲ هزار میلیارد تومان، طرح‌های آبخیزداری کنترل سیل در مناطق مذکور از جمله بهارستان، فلاورجان، نائین و اردستان اجرایی شود که با توجه به شرایط سیل‌خیزی کشور و استان، سازمان برنامه و بودجه، وزارت نیرو و سازمان منابع طبیعی باید به این موضوع توجهی ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: ساماندهی رودخانه‌ها، بازگشایی مسیل‌ها، تقویت سیل‌بندها، جاده‌ها و قنوات و رفع تصرفات از دیگر مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد، استان اصفهان دارای ۳ هزار کیلومتر رودخانه فصلی است که ۲ هزار کیلومتر آنها مطالعه شده است و ۴۰۰ کیلومتر نیازمند اجرای طرح‌های ساماندهی دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: بررسی و اصلاح پل‌های موجود در مسیر جاده‌ها به منظور عبور رواناب نیز باید مد نظر قرار گیرد؛ تدوین و اجرای طرح‌های جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی به منظور تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و پیشگیری از ایجاد سیلاب، از جمله دیگر مواردی است که مسئولان مربوطه باید نسبت به آن اقدام کنند، طرح‌های مذکور در ۵۰ درصد شهرها تهیه شده و نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه کشور است.

شیشه فروش با اشاره به تداوم فعالیت تیم‌های امدادی در سطح استان تصریح کرد: هر طرح توسعه‌ای که اجرایی می‌شود باید پیوست کاهش خطر داشته باشد، همچنین مکان‌یابی احداث منازل مسکونی باید به درستی صورت گیرد و طرح‌های ایمنی اجرایی شود.

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳

انارک نیوز - The Lonely Century.2021
?کتاب: #قرن_تنهایی
?️نویسنده: #نورینا_هرتز
?️مترجم: #امیرحسین_فتوحی
?#نشر_هورمزد
? 253 صفحه
?ژانر: #توسعه_فردی_نیلوبوک

خلاصه:
?تنهایی در قرن 21 و بررسی آن از همه جوانب...

نظر من:
?قرن 21، قرن مدرن و پیچیده امروزی، قرنیه که به دلالیل خیلی زیاد تنهایی انسان‌ها بیش از هر زمان دیگه‌ای مشهوده و انسان امروزی روزبه‌روز منزوی‌تر و تنهاتر می‌شه.

این کتاب از دیدگاه‌های مختلف این تنهایی رو که بیشتر حاصل تکنولوژیه بررسی کرده.

?گوشی‌های هوشمند، شبکه‌های اجتماعی، فناوری دیجیتال ازجمله ربات‌ها و هوش مصنوعی که این روزها داره رواج پیدا می‌کنه، از عوامل مهم تنهاتر شدن انسان در قرن جدیده.
عواملی که قرون گذشته وجود خارجی نداشتن و از معضلات قرن جدید ماست.

?شهرنشینی و تبعیض در محل کار هم دو عامل دیگه برای تنهایی انسان شهرنشین شاغله که اکثریت جامعه رو شامل می‌شه.

از همه مهم‌تر، شیوع و تاثیر کرونا که پررنگ‌ترین تنهایی جمعی قرن بود که اثراتش بر روی روح‌وروان و سبک زندگی انسان‌ها به‌ جا مونده.

?کتاب جالبی بود و نکات خوب و مثال‌های واقعی داشت. به‌خصوص اطلاعات مربوط به ربات‌ها و هوش مصنوعی و قوانین مربوط به اون‌ها برام خیلی جالب و تازه بود.

بریده کتاب:
?تنهایی مترادف با تنها بودن نیست، چراکه ممکن است اطراف ما پر از آدم باشد و باز احساس تنهایی کنیم و یا تنها باشیم و تنهایی را تجربه نکنیم. تنهایی که در قرن ۲۱ تجربه می‌کنیم بسیار گسترده‌تر از تعریف قدیمی آن است.

?اینکه کسی کنارمان نباشد منجر به احساس تنهایی نمی‌شود، بلکه تنهایی حاصل ناتوانی در انتقال و فهماندن چیزهایی است که برای ما مهم بوده یا داشتن دیدگاه‌هایی که از نظر دیگران ناپسند است.

?مبنای توتالیتاریسم تنهایی است، یکی از اساسی‌ترین و سخت‌ترین تجارب هر انسان. آن‌هایی که احساس می‌کنند در جامعه جایی ندارند، خودشان را در برابر ایدئولوژی تسلیم می‌کنند و بدین صورت انسان تنها، هدف و احترام ازدست‌رفته را بازمی‌یابد. (هانا آرنت)

?امتیاز گودریدز: 3.88/5
?امتیاز من: 4/5
?در یک کلام: تنهایی مدرن
?سلیقه من: جالب و مفید

?پیشنهاد به:
برای درک تنهایی پیچیده انسان مدرن قرن 21 که یعنی همه‌مون، خوندنش رو پیشنهاد می‌دم.

?یاد گرفتم:
نذار تکنولوژی باعث از دست رفتن ارزش‌های زندگیت بشه و تو رو تنهاتر کنه.

❓تنهایی رو دوست داری؟
❓چی باعث تنهایی در دنیای مدرن شده؟
❓از نشر هورمزد چی خوندی؟

#نیلوبوک #کتاب #هورمزد_نیلوبوک #هورمزد #نشرهورمزد #هر_هفته_یک_کتاب_میخونم #کتابخوان #کتابخوانی #معرفی_کتاب #رمان #بوکستاگرام #معرفی_کتاب #کتاب_خوب
#thelonelycentury #noreenahartz #book #bookish #bookishgirl #bookworm #booklover

رانندگان برای تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی لغزنده استان اصفهان احتیاط کنند.
 به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: هم اکنون تمامی محور‌های استان بر اثر بارش باران لغزنده است.

مریم تاکی، هم اکنون تمامی محور‌ها را در مسیر شهرستان‌های مبارکه، شاهین شهر، شهرضا، نایین، اردستان، کاشان و خورو بیابانک بر اثر بارش شدید باران لغزنده اعلام کرد و افزود: همچنین محور‌های دامنه – خوانسار و نجف آباد -داران مه گرفته است و رانندگان برای تردد احتیاط و چراغ‌های مه شکن را روشن کنند.
مریم تاکی افزود: در پی بارش باران پیش بینی می‌شود، محور‌های اصفهان – شهرضا، اصفهان -شاهین شهر و موچه خورت و اردستان دچار آبگرفتگی شود.
وی با اشاره به اینکه بنابر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان تا چند آینده بارش‌ها در استان شدید‌تر می‌شود، به رانندگان توصیه کرد: از تردد‌های غیر ضروری به ویژه در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند و قبل از حرکت با سامانه‌ی ۱۴۱ تماس گرفته و از وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

اداره کل هواشناسی استان اعلام کردسامانه بارشی تا بعد از ظهر امروز در استان فعال است و در این مدت افزایش ابر، وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق و تگرگ پیش بینی می‌شود.

خبر: ۴۲۱۴۴۶۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹

انارک نیوز - شنبه یکم اردیبهشت ماه 1403: روز بزرگداشت سعدی و روز نثر فارسی - روز شهدای ورزشکار
2 اردیبهشت: تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (1358) - سالروز اعلام انقلاب فرهنگی (1359) - روز زمین پاک (=22 آوریل) - جشن گیاه آوری
3 اردیبهشت: شهادت امیرسپهبد قرنی (1358) - روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معمار - روز ملی کارآفرینی - جشن اردیبهشتگان (روز اردیبهشت)  - روز جهانی کتاب و حق پدید آورنده (23 آوریل)
4 اردیبهشت: بررسي مجدد قانون اساسي به دستور امام (1368) - گشایش  رادیو تهران (۱۳۱۹) 
5 اردیبهشت: شکست حمله نظامی آمریکا در طبس (1359)
6 اردیبهشت: گشایش نخستین فرستنده رادیویی در ایران (1305) - روز جهانی مالکیت معنوی (26 آوریل)
7 اردیبهشت: روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای (۱۷شوال سالروز پیروزی سپاه اسلام مقابل سپاه کفر در جنگ خندق) - روز ایمنی حمل و نقل - روز جهانی مالاریا (25 آوریل)
8 اردیبهشت: پرده برداري از مجسمه بوعلي سينا در شهر همدان (1333)
9 اردیبهشت: روز شوراها - روز روانشناس و مشاوره - روز جهانی ایمنی و سلامت در محیط کار (28 آوریل)
10 اردیبهشت: آغاز عملیات بیت المقدس (1361) - روز ملی خلیج فارس
11 اردیبهشت: فتح آندلس به دست مسلمانان (۲۱ شوال ۹۲ ه.ق. برابر با ۲۳ مرداد ۹۰ خورشیدی) - روز کار و کارگر (=یکم ماه می)
12 اردیبهشت: شهادت استاد مرتضی مطهری (1358) و روز معلم
13 اردیبهشت: استقرار پرتغالي ها در جزيره هرمز (۸۹۴)
14 اردیبهشت: تصويب قانونِ تأسيس «بانك ملي ايران» (1306) - روز جهانی آزادی مطبوعات (3 می)
15 اردیبهشت (تعطیل): شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) (25 شوال 148 ه.ق برابر با ۲۷ آذر ۱۴۴ خورشیدی) - روز بزرگداشت شیخ صدوق - جشن بهاربد (جشن میانه بهار) - روز پیام آوری زرتشت
16 اردیبهشت: شاه اسماعيل ساماني پرچم زنده كردن زبان پارسي و فرهنگ ايراني را به دوش گرفت (۲۷۹) - روز جهانی ماما (5 می)
17 اردیبهشت: ترس امپراتوري روم از ناسيوناليسم ايراني اردشير پاپكان احياءگر ناسيوناليسم ايراني (261 م)
18 اردیبهشت: اعلام پايان جنگ جهانى دوم (1324) - کشف آبراه خشايارشا در يونان (۱۳۸۰) - روز بیماری های خاص و صعب العلاج (=8 می)
19 اردیبهشت: روز بزرگداشت شیخ کلینی و روز اسناد ملی و میراث مکتوب - روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر (8 می)
20 اردیبهشت: جشن نخستين سالگرد لغو كاپيتولاسيون در سراسر كشور (۱۳۰۷)
21 اردیبهشت: ولادت حضرت معصومه (س) (۱ ذی القعده ۱۷۳ ه.ق برابر با ۶ فروردین ۱۶۹ خورشیدی) و روز دختر و آغاز دهه کرامت- ایستادگی مازندرانی ها در برابر تعرّض عرب (۴۴ خورشیدی)
22 اردیبهشت: روز جهانی زن در ریاضیات (مریم میرزاخانی (۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۶ – ۲۳ تیر ۱۳۹۶)) - استقلال بحرین از ایران (1349)
23 اردیبهشت: انحصارچاپ اسكناس درايران توسط بانك ملّي(1309)
24 اردیبهشت: لغو امتیاز تنباکو به فتوای آیت ا.. میرزاحسن شیرازی (1270) 
25 اردیبهشت: روز بزرگداشت حضرت صالح بن موسی کاظم (ع)  و روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه (5 ذی القعده) - روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی (3 دی 319 تا 399 یا 404 خورشیدی)
26 اردیبهشت: روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) (6 ذی القعده) - اعلام موجوديت اسرائیل در فلسطين (1327) - روز جهانی خانواده‌ها (15 می)
27 اردیبهشت: روز ارتباطات و روابط عمومی (=17 می)
28 اردیبهشت: روز بزرگداشت حکیم عمرخیام (زادهٔ ۴۲۷ خورشیدی در نیشابور – درگذشتهٔ ۱۲ آذر ۵۱۰ در نیشابور)
29 اردیبهشت: دو سال پس از آغاز بپاخيزي ابومسلم خراساني بر ضد امويان، شيرازه حكومت امويان از هم گسيخت و عباسيان با كمك او بر جاي آنان نشستند (۱۲۸) - روز جهانی موزه و میراث فرهنگی (18 می)
30 اردیبهشت: روز ملی جمعیت
31 اردیبهشت: ولادت حضرت امام رضا (ع) (۱۱ ذی القعده ۱۴۸ ه.ق برابر با ۱۲ دی ۱۴۴ خورشیدی) - روز اهدای عضو، اهدای زندگی - روز جهانی تنوع فرهنگی برای گفت و گو و توسعه (21 می)

مقالات دیگر...