بیسکویت ژلهای بدون شکر (مخصوص دیابتیها)
مواد لازم:آرد: 300 گرم ، بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری ، کره: 150 گرم ، تخم مرغ: 2 عدد ، ژلهی بدون قند با ظعم دلخواه (توتفرنگی): 100 گرم ، مارمالاد بدون قند (به دلخواه): به میزان لازم
توجه: کلیه موادی که در یخچال نگهداری می شوند مانند کره، نیم ساعت قبل از شروع بایستی بیرون آورده شوند تا با گرمای محیط یکی شوند.
طرز تهیه: کره و پودر ژله را با همزن برقی میزنیم تا صاف و یکدست شود، حال دانه دانه تخم مرغها را افزوده و با همزن برقی میزنیم و در آخر مخلوط آرد و بیکینگپودر الکشده را افزوده و با همزن برقی میزنیم تا خمیر شود و با دست جمع کرده و خمیر را داخل کیسهی نایلون گذاشته و به مدت 30دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند،
سپس روی سطح آردپاشی شده و با وردنه به ضخامت 3میلیمتر باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب زده (در اینجا گل رز) و داخل سینی فر چرب شده و کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله گذاشته و در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت یا شماره 4) به مدت 12 دقیقه میپزیم تا اطراف شیرینیها طلاییرنگ شود.
پس از سرد شدن از انواع مارمالاد دلخواه برای تزئین استفاده میکنیم.
(عکس بیسکویت بدون مارمالاد می باشد.)